FIltr zewnetrzny TetraTec EX1200 ... Pytanie ...

Sprzęt i technika w akwarystyce

Moderatorzy: piotrK, sagitta

-KUBA-
Posty: 86
Rejestracja: 15 sty 2014, o 22:51
Imię: Jakub
Lokalizacja: Turza Śląska

Re: FIltr zewnetrzny TetraTec EX1200 ... Pytanie ...

Post autor: -KUBA- » 12 maja 2016, o 12:52

Pompka chyba zostaje wciśnięta, z naciskiem na chyba. A bąbelkuje bo zle sie odpowietrzyl i zostalo w srodku powietrze.

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Bastet
Członek GSA
Posty: 155
Rejestracja: 26 paź 2016, o 21:29
Imię: Agnieszka
Lokalizacja: Rzeszów
Kontakt:

Re: FIltr zewnetrzny TetraTec EX1200 ... Pytanie ...

Post autor: Bastet » 12 maja 2016, o 22:25

ZApowietrzył się i trzeba go ODpowietrzyć, takie sprostowanie ;)

Awatar użytkownika
Wojtas
Posty: 42
Rejestracja: 7 kwie 2015, o 12:47
Imię: Wojciech
Lokalizacja: Rybnik - Racibórz

Re: FIltr zewnetrzny TetraTec EX1200 ... Pytanie ...

Post autor: Wojtas » 15 maja 2016, o 12:01

Pompka do zasysania czasami tak ma... pewnie jakiś syf jest już w głowicy i się zacina. u mnie pomaga kilkakrotne naciskanie pompki i wtedy wraca wszystko do normy.

Awatar użytkownika
Wojtas
Posty: 42
Rejestracja: 7 kwie 2015, o 12:47
Imię: Wojciech
Lokalizacja: Rybnik - Racibórz

Re: FIltr zewnetrzny TetraTec EX1200 ... Pytanie ...

Post autor: Wojtas » 15 maja 2016, o 18:14

Rozbierz głowice i sprawdź to od środka. U mnie na szczęście do tej pory pomaga wciskanie... czasami nawet takie bardziej energiczne - coś na wzór uderzenia młotkiem (tylko ręką) :D

Awatar użytkownika
Kadav
Posty: 1952
Rejestracja: 24 paź 2009, o 09:38
Imię: Zdzichu
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój/Sosnowiec

Re: FIltr zewnetrzny TetraTec EX1200 ... Pytanie ...

Post autor: Kadav » 17 maja 2016, o 18:58

typowe w tetratecach
Obrazek
Obrazek
<<< KLIKNIJ na banner powyżej, by dowiedzieć się więcej >>>

Obrazek

PeIHa

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości